Новини

28 Жовтня, 2021 р., 22:02
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Харківського району Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що у І декаді листопада 2021 року по Харківській області розпочинається планова пероральна імунізація диких та бродячих м’ясоїдних тварин проти сказу. Розповсюдження принад з вакциною відбуватиметься повітряним методом за допомогою авіаційної техніки над лісовими та сільськогосподарськими угіддями області, поза територіями населених пунктів та водойм. 
28 Жовтня, 2021 р., 21:51
Сибірка: що потрібно знати про небезпечне інфекційне захворювання
28 Жовтня, 2021 р., 15:44
Сьогодні, з нагоди 77-ї річниці з Дня визволення України від нацистських окупантів, керівництво, працівники виконавчого комітету, старости та депутатський корпус Солоницівської селищної ради взяли участь в церемонії покладання квітів та вшанували пам’ять загиблих героїв, які у ті буремні роки звільнили від окупантів рідну землю. Подвиг визволителів нашого краю від ненависного ворога у Другій світовій війні – це приклад волевиявлення та героїзму, яскравий взірець для наслідування представників молодшого покоління, справа честі кожного з нас! Пам’ять воїнів-визволителів вшанували хвилиною мовчання.
28 Жовтня, 2021 р., 13:01
Шановні мешканці громади! Доводимо до відома, що з 01 жовтня 2021 року, відповідно до п. 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.1981 № 470  (зі змінами), розпочато проведення інвентаризації особових справ осіб, які перебувають на квартирному обліку.
25 Жовтня, 2021 р., 13:06
22 жовтня 2021р відбулися установчі збори Молодіжної ради Солоницівської селищної ради.  На зборах були присутні члени ініціативної групи,  кандидати в члени в Молодіжну раду,  начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Солоницівської селищної ради Грицай Я.Г., Голова громадської ради при Харківській РДА Святенко Р.А. Відповідно до  порядку денного було обрано  голову Молодіжної ради - Крамаренка О.Р. заступника - Стремоусова М.О. та секретаря - Берегову Д.О.
25 Жовтня, 2021 р., 13:03
Відбувся сеанс телефонного зв’язку "гаряча лінія"
25 Жовтня, 2021 р., 13:02
Чи може скористатися правом на одноразове (спеціальне) добровільне декларування ФО, яка у період з 01 січня 2005 року перебувала на державній службі певний проміжок часу?
25 Жовтня, 2021 р., 13:01
Платникам про перевірку джерела отримання декларантом коштів, за рахунок яких були придбані задекларовані в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації активи.
25 Жовтня, 2021 р., 12:59
Право на нарахування податкової знижки за наслідками звітного податкового року не переноситься на наступні податкові роки

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь