Новини

09 Листопада, 2021 р., 13:20
Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!  Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва. Наша земля завжди була щедрою на таланти.  Ваша майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте рідну Україну! Бажаю вам міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного тепла, великих творчих успіхів та мистецьких злетів. Нехай втіляться в життя всі ваші життєві плани, ідеї і мрії, а кожен день дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. 
09 Листопада, 2021 р., 11:52
9 листопада ми відзначаємо велике свято – День української писемності та мови.  Мова є основою духовного багатства народу та інтелектуального потенціалу, найвагоміше надбання кожної окремої людини і найбільша суспільна цінність.  З гідністю і шаною ми маємо усвідомлювати велику вагу рідного слова й особисту відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім. Дорогі земляки! Від усього серця бажаю Вам берегти рідне слово і передавати цей безцінний дар наступним поколінням. Впевнений, що наша мова й надалі єднатиме український народ та слугуватиме для всіх нас потужним духовним оберегом. Щастя Вам, добра, миру, злагоди та нових здобутків в ім’я рідної громади і всієї  України!
05 Листопада, 2021 р., 18:19
5 листопада напередодні Дня працівника соціальної сфери в Солоницівській селищній раді відбулись урочисті заходи. 
05 Листопада, 2021 р., 16:01
Деякі питання застосування реєстраторів розрахункових операцій
05 Листопада, 2021 р., 16:00
Хто є платником земельного податку за земельні ділянки, що знаходяться у власності малолітніх та неповнолітніх дітей?
05 Листопада, 2021 р., 15:59
На Харківщині продовжують відповідати на питання
05 Листопада, 2021 р., 15:58
Прес-брифінг для представників засобів масової інформації
02 Листопада, 2021 р., 17:34
Шановні платники податків!
02 Листопада, 2021 р., 17:32
Чи необхідно застосовувати РРО та/або ПРРО ФОП – платнику ЄП при продажу вживаних технічно складних побутових товарів, у яких закінчився гарантійний строк експлуатації?
02 Листопада, 2021 р., 17:30
Чи зобов’язані СГ застосовувати РРО або ПРРО при здійсненні розрахунків у безготівковій формі через установи банку?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь