В даному розділі розміщується інформація що стосується цивільного захисту мешкаців громади

29 Липня, 2024 р., 16:49
24 липня 2024 року спільно із відділом цивільного захисту Солоницівської селищної ради, інспектором Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області та поліцейськими офіцерами громади СВГ ВП № 3 ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області було проведено обстеження стихійного сміттєзвалища на території громади та разом з КП «Солоницівське ЖЕГ» його було ліквідовано.          Проведено інструктажі про заходи пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, обстеження стану дотримання вимог законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту санкціонованих та несанкціонованих сміттєзвалищ (полігонів твердих побутових відходів).
19 Липня, 2024 р., 23:38
Відділ з питань цивільного захисту інформує, що купатися у водоймах під час літнього періоду ЗАБОРОНЕНО!          З метою запобігання нещасних випадків на водоймах 19 липня 2024 року працівником відділу з питань цивільного захисту Мариною АБРАМОВОЮ, провідним інспектором ВЗНС Харківського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області Євгеном ГЕРАСИМЕНКО та поліцейським офіцером громади СВГ ВП № 3 ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області Олексієм ГРЕЧКОЮ було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення громади. Громадянам нагадали основні правила безпеки у місцях масового відпочинку населення на воді та повідомили, що в умовах воєнного стану купання та відвідування таких місць на території громади заборонено.          Під час проведення заходу усім співрозмовникам були вручені інформаційні пам’ятки на відповідну тематику.
24 Червня, 2024 р., 15:04
21.06.2024 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням селищного голови Андрія ЛИТВИНОВА.
14 Червня, 2024 р., 09:58
13.06.2024 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням селищного голови Андрія ЛИТВИНОВА.
07 Червня, 2024 р., 08:56
Відділ з питань цивільного захисту інформує, що купатися у водоймах під час літнього періоду ЗАБОРОНЕНО!
09 Травня, 2024 р., 14:59
Рибалити поблизу ліній електропередач смертельно небезпечно!!!
09 Квітня, 2024 р., 10:27
08 квітня, відбулась комісійна перевірка, в склад якої входять представники Солоницівської селищної ради (відділ з питань цивільного захисту), Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області, місцевої пожежної охорони Солоницівської селищної ради, ГУ Національної поліції в Харківській області та ДС «Харківська лісова науково-дослідна станція», щодо готовності до запобігання та ліквідації пожеж у природних екосистемах селища Солоницівка, села Подвірки, села Куряжанка.
09 Квітня, 2024 р., 10:22
Лісові пожежі виникають і розвиваються внаслідок багатьох причин. І, як показує статистика, головна з них – порушення населенням правил пожежної безпеки при поводженні з вогнем.  Лісові пожежі – це неконтрольоване горіння рослинності, що стихійно поширюється на території лісу. Виникненню та поширенню лісових пожеж зумовлюють і несприятливі погодні умови: висока температура повітря, перегрівання ґрунтів, тривала відсутність дощів, а сильні і рвучкі вітри швидко поширюють вогонь.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь