В даному розділі розміщується інформація що стосується цивільного захисту мешкаців громади

ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ СОЛОНИЦІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ

08 Жовтня, 2024 р., 15:14
 В жовтні місяці спільно із відділом цивільного захисту Солоницівської селищної ради та поліцейським офіцером громади СВГ ВП № 3 ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області проведено масово-роз’яснювальну роботу серед мешканців Солоницівської селищної територіальної громади щодо правил поведінки під час «ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ» та поведінки з вибухо-небезпечними предметами.
18 Вересня, 2024 р., 16:45
18 вересня 2024 року відбулось отримання гуманітарного приладдя для комплектування Місцевої пожежної охорони Солоницівської селищної ради у вигляді:
17 Вересня, 2024 р., 11:53
16 вересня 2024 року сталася масштабна пожежа в селищі Пересічне Харківського району Харківської області.
21 Серпня, 2024 р., 21:40
19 серпня 2024 року спільно із працівниками відділу з питань цивільного захисту Солоницівської селищної ради, інспектором відділу запобігання НС Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області та поліцейськими офіцерами громади СВГ ВП № 3 ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області проведено масово-роз’яснювальну роботу серед населення щодо ЗАБОРОНИ КУПАННЯ ТА ВІДВІДУВАННЯ МІСЦЬ МАСОВОГО ВІДПОЧИНКУ НАСЕЛЕННЯ НА ВОДНИХ ОБ’ЄКТАХ У ПЕРІОД ЛІТНЬОГО ПЕРІОДУ 2024 РОКУ та нагадали правила поведінки на водних об’єктах!
15 Серпня, 2024 р., 14:03
В серпні місяці спільно із відділом цивільного захисту Солоницівської селищної ради, інспектором відділу запобігання НС Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області та поліцейськими офіцерами громади СВГ ВП № 3 ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області проведено обстеження лісових масивів на дотримання вимог пожежної безпеки.
31 Липня, 2024 р., 07:40
30 липня 2024 року спільно із відділом цивільного захисту Солоницівської селищної ради та поліцейськими офіцерами громади СВГ ВП № 3 ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області проведено масово-роз’яснювальну роботу серед населення щодо ЗАБОРОНИ КУПАННЯ ТА ВІДВІДУВАННЯ МІСЦЬ МАСОВОГО ВІДПОЧИНКУ НАСЕЛЕННЯ НА ВОДНИХ ОБ’ЄКТАХ У ПЕРІОД ЛІТНЬОГО ПЕРІОДУ 2024 РОКУ!
29 Липня, 2024 р., 16:50
25 липня 2024 року спільно із відділом цивільного захисту Солоницівської селищної ради, інспектором Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області       проведено інструктажі про заходи пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту та дій населення під час Повітряної тривоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь