Новини

23 Серпня, 2023 р., 10:55
Перелік кодів бюджетної класифікації, за якими сплачується рентна плата за користування надрами для видобування корисних копалин
23 Серпня, 2023 р., 10:54
Чи обов’язкове застосування РРО та/або ПРРО при здійсненні фізичною особою-підприємцем платником єдиного податку 2 групи торгівлі виключно продуктами харчування у магазині на території села?
23 Серпня, 2023 р., 10:51
Які категорії підприємців платників єдиного податку не ведуть облік товарних запасів за місцем їх реалізації?
21 Серпня, 2023 р., 20:02
Солоницівська громада отримала обладнання для надання адміністративних послуг вдома
17 Серпня, 2023 р., 16:20
Чи дозволяється використання ПРРО у період відсутності зв’язку між ПРРО та фіскальним сервером контролюючого органу без отриманого в контролюючому органі діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером контролюючого органу?
17 Серпня, 2023 р., 16:17
Чи мають право ФОП, платники ЄП, які не зареєстровані платниками ПДВ, зазначати в розрахунковому документі назву товару (послуги) у вигляді, що відображає споживчі ознаки товару (послуги) та ідентифікує належність такого товару (послуги) до товарної групи чи послуги?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь