Шановні представники громади!

Дата: 05.09.2024 14:03
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Запрошуємо вас взяти участь у конкурсі «Громада на всі сто» та подати ідею проєкту з  місцевою ініціативою територіальної громади. 

Проєкт має бути актуальним і важливим, загальнодоступним та корисним для жителів, вирішувати місцеві проблеми чи вдосконалювати місцевий процес у межах громади. Він може сприяти місцевому економічному розвитку територіальної громади або підтримувати соціальні ініціативи. 

Встигніть подати ідею вашого проєкту до 29 вересня на сайті

https://fakty.com.ua/hromady/ 

Перед заповненням анкети радимо детальніше ознайомитися з усіма вимогами в Правилах Конкурсу.

Конкурс міститиме чотири етапи відбору Учасників.

Перший етап - реєстрація Учасників, триватиме з 2 вересня до 13 жовтня 2024 року. Учасник може заповнити анкету на сайті до 29 вересня. Організатор опрацює всі анкети та опублікує на сайті до 13 жовтня.

Другий етап - відбір 40 Учасників, який триватиме з 14 жовтня до 29 листопада 2024 року. Серед них - 20 Учасників оберуть за результатами інтернет-голосування та ще 20 за результатами оцінювання Експертного журі. 

На цьому етапі з 00:01 14 жовтня 2024 року люди голосують за проєкти громад на сайті. 10 листопада 2024 року о 23:59 інтернет-голосування на сайті припиняється.

У період із 14 жовтня до 10 листопада 2024 року Експертне журі Конкурсу розглядає Анкети Учасників, оцінює проєкти громад на підставі даних Анкет та додатків до них, визначає 20 Учасників, які мають право брати участь у наступному етапі Конкурсу.

Третій етап - кожен із 40 відібраних Учасників надсилає Форми «Детальний опис Проєкту». Триватиме з 2 до 23 грудня 2024 року. На цьому етапі знімуть та покажуть у новинах сюжети про проєкти громад-фіналісток.

Четвертий етап - фінальне голосування Експертного журі за громаду-переможницю, яке триватиме з 13 січня до 21 лютого 2025 року.

Громада-переможиця отримає для реалізації проєкту винагороду, вартість якої в гривневому еквіваленті не перевищуватиме 100 000 доларів США. Винагороду громада-переможиця отримає в натуральній формі, тобто у вигляді майна (матеріалів, обладнання, товарів тощо) чи робіт/послуг, які буде придбано й передано Програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). 

Новини про конкурс читайте на ФБ сторінці https://www.facebook.com/HromadaNaVsi100

Відео про старт конкурсу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь