До уваги мешканців Солоницівської територіальної громади!

Дата: 29.07.2024 16:49
Кількість переглядів: 60

24 липня 2024 року спільно із відділом цивільного захисту Солоницівської селищної ради, інспектором Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області та поліцейськими офіцерами громади СВГ ВП № 3 ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області було проведено обстеження стихійного сміттєзвалища на території громади та разом з КП «Солоницівське ЖЕГ» його було ліквідовано.
         Проведено інструктажі про заходи пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, обстеження стану дотримання вимог законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту санкціонованих та несанкціонованих сміттєзвалищ (полігонів твердих побутових відходів).

         Солоницівська селищна рада закликає мешканців громади не утворювати стихійні сміттєзвалища, адже це все впливає на Ваше здоров’я та дотримуйтесь правил пожежної безпеки.

З повагою Солоницівська селищна рада.
Бережіть себе!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь