Солоницівська селищна рада інформує

Дата: 25.07.2024 09:26
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

05 липня 2024 року Український молодіжний фонд у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за фінансової підтримки Федерального Міністерства співробітництва та розвитку Німеччини  (BMZ) через німецький банк розвитку  KFW оголосив про старт першого грантового Конкурсу.

Грант націлений на всіх українських роботодавців, які готові працевлаштувати випускників професійно-технічних закладів без досвіду роботи.

Умови конкурсу:

  • роботодавець у своїй команді має не менше 30% працівників/працівниць віком до 35 років;
  • має підтвердити (рекомендаційними листами від партнерських організацій або ж публікаціями в медіа чи інтернеті) залученість тим чи іншим чином до молодіжної роботи:  тобто, спрямовувати діяльність на розв’язання соціальних проблем  молоді  й задоволення їх потреб. Це може бути у форматі проведених заходів, створених некомерційних продуктів чи благ, реалізованих окремих проєктів.

Грантовий конкурс орієнтований на українську молодь віком від 16 до 21 років, яка зацікавлена у здобутті першого офіційного працевлаштування за спеціальністю без досвіду роботи. Завдяки гранту передбачається працевлаштування молодих людей, менторську підтримку із можливістю продовження роботи на підприємстві, в установі, компанії, залучення до корпоративної культури і підвищення рівня економічної самостійності молоді.

Загальний бюджет становить майже 4млн.грн, а максимальна допустима сума гранту становить 380 тис. грн.

Дедлайн подачі заявок – 07 серпня 2024 року.

Більш детально ознайомитись із Конкурсом та подати заявку можна перейшовши за посиланням: http://uyf.gov.ua/programs/kariernyi-start

За додатковою інформацією звертатися за тел. (044) 246 62 36 або на електронну адресу: [email protected] .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь