Головне управління ДПС у Харківській області інформує

Дата: 23.07.2024 14:24
Кількість переглядів: 27

Як отримати податкову знижку через Електронний кабінет?

Фото без опису

Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що фізичні особи мають право подати податкову декларацію про майновий стан і доходи через Електронний кабінет для отримання податкової знижки.

Податкова декларація про майновий стан і доходи подається в електронній формі через Електронний кабінет, вхід до якого здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua

У режимі «ЕК для громадян» електронний сервіс «Податкова декларація про майновий стан і доходи« дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів для використання права на податкову знижку. При складанні декларації в Електронному кабінеті платника здійснюється часткове автоматичне заповнення декларації  на підставі облікових даних платника, відомостей про отримані доходи, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб та відомостей про об’єкти рухомого та нерухомого майна.

Використання цього електронного сервісу скорочує час і витрати про поданні податкової декларації, мінімізує помилки при заповненні декларації, надає можливість подання копій первинних документів, як додаток до податкової декларації в онлайн режимі.

Термін подання податкової декларації про майновий стан і доходи за витратами 2023 року – 31 грудня 2024 року включно. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь