На території Солоницівської селищної територіальної громади стартував новий спільний проєкт Українського інституту міжнародної політики за підтримки USAID "Відновлення українських громад спільними зусиллями"

Дата: 17.06.2024 15:26
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Серед його учасників – 30 громад відібраних донором із Дніпропетровської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Харківської та Херсонської областей, у тому числі і наша громада. Даний проєкт сприяє розвитку громад у звільнених регіонах України шляхом налагодження ефективного діалогу між ОМС, бізнесом та громадянським суспільством і формування спільного бачення сталого відновлення. 

У квітні відбулася Презентація проєкту, яка мала на меті виконати завдання, організувати діяльність, застосувати методи комунікації, представити напрацьовані результати та дати можливість включення від громад за участі спікерів.

Основні цілі проєкту, поставлені перед громадою:

 ✔️ сприяння розвитку громад шляхом налагодження ефективного діалогу між органами місцевого самоврядування (ОМС), бізнесом та організаціями громадянського суспільства (ОГС) і формування спільного бачення сталого відновлення;

           ✔️ покращення процесів та спроможності місцевого самоврядування.

 Уже в травні цього року сформована  робоча група  Солоницівської  селищної територіальної громади, яка буде координувати роботу в рамках проєкту.

Кожен член робочої групи може висловити  свої очікування від участі в даному проєкті, а також озвучити пріоритетні цілі, врахувати ті пропозиції, які надійшли від жителів при формуванні Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку, Програми соціально-економічного розвитку та Програми відновлення громади, що допоможе сформувати План відновлення громади до 2027 року .

 Проєкт "Відновлення українських громад спільними зусиллями" реалізується ГО Український інститут міжнародної політики за підтримки USAID.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь