ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕНУ СТРАТЕГІЧНУ СЕСІЮ

Дата: 24.05.2024 19:53
Кількість переглядів: 403

23 травня 2024 року відбулась Стратегічна сесія з формування завдання для розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Солоницівської селищної територіальної громади.

Фото без опису

В роботі Стратегічної сесії взяли участь члени Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Солоницівської селищної територіальної громади, співробітники виконавчого органу громади, депутати селищної ради, підприємці, що провадять діяльність на території громади, інші зацікавлені мешканці громади.

Фото без опису

Серед запрошених були представники ГО «Асоціація фахівців землеустрою України», департаментів: містобудування та архітектури, захисту довкілля та природокористування, культури і туризму Харківської обласної військової адміністрації, головного управління ДСНС України в Харківській області, головного управління Держгеокадастру у Харківській області та суміжних громад.

Фото без опису

З протоколом стратегічної сесії маєте змогу ознайомитесь тут.

 

Відеозапис стратегічної сесії


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь