Щодо необхідності щеплення домашніх тварин проти сказу

Дата: 21.05.2024 13:03
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу домашніх тварин фахівцями Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини протягом наступного тижня в період  з  20 травня по 24 травня 2024 року буде проводитися подвірний обхід мешканців приватного сектора з метою проведення  профілактичних щеплень собак та котів проти сказу, а саме:

На території Харківського району

У Солоницівській об’єднаній територіальній громаді:

20.05.24 - 24.05.24 (з 09.00 до 15.00) – сел. Солоницівка (вет. лікарі Костюк І.Г.,тел. 097-674-95-53; Сергієнко Т.І.):

Звертаємося до власників тварин  з проханням забезпечити належні умови для проведення щеплення тварин проти сказу за місцем їх утримання.

У разі неможливості проведення вакцинації в зазначені години, громадяни-власники тварин можуть звернутися до Дергачівської дільниці ветеринарної медицини за адресою:

м. Дергачі, в’їзд Сосновий, 18; Мілєв Віктор Опанасович, тел. 067-577-96-46

           Вакцина проти сказу є безкоштовною. Вартість довідки про щеплення, яку видає ветеринарний лікар дільничної (державної) лікарні ветеринарної медицини, становить 11 грн. 05 коп.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь