Повідомлення про намір встановлення середньозваженого тарифу на послугу з управління  побутовими відходами та тарифи на збирання та перевезення змішаних побутових відходів для потреб споживачів на території Солоницівської селищної територіальної гр

Дата: 08.05.2024 15:55
Кількість переглядів: 132

Фото без опису 

Дата введення тарифу в дію з 01.07.2024 р.

Обґрунтування причин встановлення нового тарифу

Відповідно до «Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 р. № 130, комунальне підприємство «Солоницівське житлово-експлуатаційне господарство» повідомляє про намір встановити тариф на послугу з управління побутовими відходами та тарифи на збирання та перевезення змішаних побутових відходів для потреб споживачів у зв’язку з визначенням підприємства переможцем конкурсу та виконавцем послуг із збирання та перевезення змішаних побутових відходів на території Солоницівської селищної територіальної громади строком на 1 (один) рік відповідно до Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою КМУ від 25.08.2023 р. №918, згідно з рішенням виконавчого комітету Солоницівської селищної ради від 08.05.2024 р. № 413.

Тариф розраховано відповідно до Постанови КМУ від 26.09.2023 р. № 1031 «Про затвердження порядку формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів».

Діючий тариф на поводження з побутовими  відходами

Чинний тариф на поводження з побутовими відходами був затверджений рішенням  XXI сесії VIII скликання Солоницівської селищної ради від 16.09.2021 р. №108  і становить:

141,78 грн/м3 для населення, 149,42 грн/,м3 для бюджетних установ, 180,19 грн/м3 для інших споживачів;

місячна плата для одного мешканця приватного сектору26,00 грн.;

місячна плата для одного мешканця багатоквартирного будинку25,40 грн.

Загальний розмір планованого тарифу (розмір тарифу залишається незмінним на рівні діючих тарифів)

141,78 грн/м3 для населення, 149,42 грн/м3 для бюджетних установ, 180,19 грн/м3 для інших споживачів;

місячна плата для одного мешканця приватного сектору26,00 грн.;

місячна плата для одного мешканця багатоквартирного будинку25,40 грн.

Періодичність надання послуг

Послуга з управління  побутовими відходами (збирання та перевезення змішаних побутових відходів) надається за планово-подвірною контейнерною системою (для багатоквартирних будинків), планово-поквартирною безконтейнерною системою (для приватного сектору) згідно із затвердженим графіком та за заявкою для підприємств, установ і організацій, відповідно до норм утворення побутових відходів, затверджених рішенням виконавчого комітету Солоницівської селищної ради від 16.07.2021 р. №183.

Прийом зауважень та пропозицій

Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб щодо встановлення тарифу на послугу з управління побутовими відходами приймаються в письмовій формі протягом 7-ми календарних днів з дня опублікування оголошення на офіційному сайті Солоницівської селищної ради.

Адреси, за якими приймаються зауваження та пропозиції:

  1. Виконавчий комітет Солоницівської селищної ради: 62370, Харківська обл., Харківський р-н, с-ще Солоницівка, вул. Визволителів, 6, відділ з питань житлово-комунального господарства та управління комунальною власністю.

  2. КП «Солоницівське житлово-експлуатаційне господарство»: 62370, Харківська обл., Харківський р-н, с-ще Солоницівка, вул.  Слобожанська,  27.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь