Роз'яснювальна робота серед населення

Дата: 08.04.2024 11:12
Кількість переглядів: 55

Працівниками цивільного захисту Солоницівської селищної ради, працівниками ГУ ДСНС України у Харківській області та поліцейським офіцером громади було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу в закладах оздоровлення, таких як ДП «Курорт «Березівські мінеральні води» ПрАТ ЛОЗПУ «Укрпрофоздоровниця» та санаторію-профілакторію «Березовий гай» Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого.

Фото без опису

В першу чергу звернули увагу на дотримання правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів, порядок під час сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» та нагадали основні правила пожежної безпеки у побуті, і пояснили, що пожежу легше приборкати ще на початковій стадії, скориставшись первинними засобами пожежогасіння.

Фото без опису

 

Також приділили особливу увагу питанню щодо заборони випалювання сухої рослинності, адже з настанням весняної пори року виникло вже досить багато пожеж в екосистемах. Такі пожежі дуже швидко поширюються на значну площу, особливо у суху вітряну погоду, знищують гектари лісових масивів, швидко шкодять довкіллю, можуть спричинити пожежі житлових будівель та споруд.

Фото без опису

Аби вся інформація закарбувалася в пам’яті, керівництву закладів та слухачам вручили пам’ятки, де прописані основні правила безпеки.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь