15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2023 16:47
Кількість переглядів: 213

Зараз в Україні більше 150 тисяч ветеранів афганської війни, з них у Солоницівській територіальній громаді проживає 155 осіб.

Солоницівський селищний голова Андрій Литвинов  висловив повагу місцевим ветеранам локальних збройних конфліктів, які зараз допомагають військовим у захисті нашої держави на фронті і вдома у якості волонтерів. Разом із представниками ветеранських організацій поклав квіти до пам’ятників на честь воїнів-інтернаціоналістів у селищах Солоницівка, Пересічне, Вільшани, вручив Почесні грамоти від Міністерства оборони України,  Всеукраїнської асоціації ветеранів Афганістану та АТО та пам’ятні медалі представникам організацій, обговорив питання, які піднімали ветерани під час зустрічі з головою, серед яких найболючішими були надання пільг та проведення відповідних виплат для ветеранів на території громади в сучасних умовах.

«Сьогодні ми вшановуємо пам’ять наших загиблих земляків, які багато років тому віддали своє життя, виконуючи свій військовий обов’язок. Ми підтримували і надалі будемо підтримувати наших мужніх воїнів, які сьогодні проживають у нашій громаді та допомагають вирішувати складні проблеми воєнного часу, пов’язані із військовою агресією Російської Федерації» - сказав селищний голова Андрій Литвинов під час зустрічі з ветеранами локальних збройних конфліктів.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь