Харківська обласна державна адміністрація інформує

Дата: 06.12.2021 11:59
Кількість переглядів: 393

Проєкти, що не відповідають нормам безбар’єрності, не будуть реалізовані – Михайло Харнам

Фото без опису

У ХОДА провели семінар про забезпечення безбар’єрності на об’єктах, що будують у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

У семінарі-нараді взяв участь заступник голови Харківської ОДА Михайло Харнам, представники профільних департаментів адміністрації, проєктних організацій і територіальних громад області.

Зокрема, Михайло Харнам зауважив, що Національна стратегія зі створення безбар’єрного простору в Україні була розроблена за ініціативи першої леді Олени Зеленської. Так, усі об’єкти, які на Харківщині будуються зараз і були здані в експлуатацію у попередні роки, мають цілком відповідати принципам безбар’єрності.

«Усе, що стосується безбар'єрності та інклюзії, це питання номер один. Це вже не формальний підхід. Перед нами стоїть державне завдання, - підкреслив Михайло Харнам. – Йдеться не тільки про те, щоб візки проїхали. Це і мами з дітками, і люди з обмеженнями по зору тощо. Будемо приділяти всі разом цьому велику увагу. Проєкти, які не відповідають нормам безбар'єрності, не будуть приймати і реалізовувати».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь