Головне управління ДПС у Харківській області інформує

Дата: 29.11.2021 08:48
Кількість переглядів: 551

Декларант має право самостійно уточнити інформацію, зазначену у поданій одноразовій добровільній декларації

Фото без опису

Головне управління ДПС у Харківській області інформує, що у період проведення кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування (з 01.09.2021 до 01.09.2022) декларант має право самостійно уточнити інформацію, зазначену у попередньо поданій одноразовій (спеціальній) добровільній декларації (далі – декларація), шляхом подання декларації з типом «Звітна нова».

Норма передбачена підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ Податкового кодексу України. При цьому попередньо подана декларація, інформація з якої уточнюється, буде вважатися анульованою.

Увага! У разі збільшення бази для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – Збір) у новій декларації здійснюється доплата різниці між визначеною у новій декларації сумою збору і сумою збору, сплаченою відповідно до попередньо поданої декларації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь