Дергачівська районна філія Харківського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 15.11.2021 11:43
Кількість переглядів: 454

Дергачівська района філія ХОЦЗ нагадує процедуру зняття з реєстрації трудових договорів

Трудові договори, укладені фізичною особою – підприємцем з найманим працівником, що зареєстровані до 1 січня 2015 року, знімаються з реєстрації у порядку, визначеному наказом Мінпраці України «Про затвердження Форми трудового договору між працівником і фізичною особою, яка використовує найману працю, та Порядку реєстрації трудового договору між працівником і фізичною особою» від 08.06.2001 № 260 (далі — Порядок № 260). Тобто під час звільнення працівника, як і раніше, потрібно звертатися до служби зайнятості для зняття договору з реєстрації.

Починаючи з 1 січня 2015 року, служба зайнятості не здійснює реєстрацію трудових договорів, укладених між працівниками та фізичними особами. Тому у разі звільнення працівників, оформлених на роботу після 01.01.2015 р., підприємці до служби зайнятості не звертаються й оформлюють таке звільнення наказом або розпорядженням.

Для зручності роботодавців та найманих працівників зняти зареєстровані до 01.01.2015 р. трудові договори можна в будь-якому центрі зайнятості, але обов’язково мають бути присутні обидві сторони договору.

Виникли питання - звертайтесь до фахівців відділу взаємодії з роботодавцями Дергачівської районної філії ХОЦЗ за тел. (05763) 2-00-31.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь