Дергачівська районна філія Харківського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 15.11.2021 11:39
Кількість переглядів: 317

Безкоштовна професійно-технічна освіта - це реально!

Дергачівська районна філія Харківського обласного центру зайнятості щомісяця організовує навчання зареєстрованих безробітних у Харківському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

ХЦПТО ДСЗ – це сучасний навчальний заклад європейського рівня для навчання дорослого населення з високотехнологічним обладнанням і устаткуванням, комфортними аудиторіями, досвідченими викладачами та майстрами виробничого навчання.

Професійне навчання для зареєстрованих безробітних безкоштовне - за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Здобуття професійно-технічної освіти здійснюється за денною формою навчання. Після закінчення професійного навчання слухачам присвоюється відповідна кваліфікація, надається свідоцтво про освіту державного зразка.

Під час навчання безробітні громадяни отримують: допомогу по безробіттю у розмірах і термінах, відповідно до чинного законодавства України; компенсацію фактичних витрат на проїзд до місця навчання і назад; безкоштовне проживання у гуртожитку, якщо професійне навчання організоване не за місцем їх постійного проживання.

У вас є питання?! Звертайтеся до фахівців відділу активної підтримки безробітних Дергачівської районної філії ХОЦЗ за тел.: (05763) 3-10-61 або за адресою м. Дергачі, вул. 1 Травня, 8-А (2 поверх).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь