Головне управління ДПС у Харківській області інформує

Дата: 25.10.2021 13:01
Кількість переглядів: 648

Платникам про перевірку джерела отримання декларантом коштів, за рахунок яких були придбані задекларовані в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації активи.

Фото без опису

Головне управління ДПС у Харківській області доводить до відома, що податкова перевірка контролюючим органом не проводиться щодо джерела отримання декларантом чи фізичною особою, який підпадає під дію п. 10 підрозділу 9 прим. 4 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ), доходів, за рахунок яких було одержано (набуто) задекларовані таким декларантом активи або активи, передбачені п. 10 підрозділу 9 прим. 4 розділу ХХ «Перехідні положення» ПКУ.

Норми встановлені п. 13 підрозділу 9 прим. 4 розділу ХХ «Перехідні положення» ПКУ.

При цьому, п. 10 підрозділу 9 прим. 4 розділу XX «Перехідні положення» ПКУ визначено склад та обсяг активів, джерела одержання (набуття) яких у разі невикористання фізичною особою права на подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації вважаються такими, з яких повністю сплачено податки і збори відповідно до податкового законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь