ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 01.10.2021 15:55
Кількість переглядів: 1676

Запрошуємо до участі в обговоренні проекту Стратегії розвитку

Солоницівської територіальної громади на 2021-2027 роки.

Солоницівська селищна рада за підтримки експертів , за участі активних мешканців громади, депутатського корпусу, розробили Стратегію  розвитку Солоницівської селищної територіальної громади на 2021–2027 роки.

Стратегія – це план дій на шість   років для забезпечення подальшого розвитку нашої громади для комфортного проживання кожного її мешканця.

На етапі обговорення даного стратегічного документа в центрі уваги будуть системні проблеми з життя нашої спільноти, способи їх подолання, пріоритетні напрями розвитку та завдання на шляху змін. Тобто, всі ключові моменти, які дозволять територіальній громаді стати успішною як в Харківській області, так і в Україні.

Тож, шановні жителі Солоницівської селищної територіальної громади, запрошуємо Вас долучатися до обговорення протягом місяця, в доступний та зручний для Вас спосіб (через офіційний веб-сайт, електронну пошту на адресу: ekinvest_2021@ ukr.net  , подавати письмові пропозиції до селищної ради).

Надані пропозиції будуть узагальнені робочою групою та винесені на обговорення під час засідань робочої групи з розробки Стратегії.

Форми отримання та оприлюднення інформації щодо Стратегії можуть бути різними: тексти, фотографії, відео, аудіо, презентації тощо. Головне – спільно визначити, якою ми хочемо бачити нашу Солоницівську територіальну громаду в результаті реалізації майбутньої Стратегії.

 

 

Спільними зусиллями ми зможемо зробити її найкращою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь