Служба у справах дітей Солоницівської селищної ради інформує

Дата: 29.09.2021 08:30
Кількість переглядів: 1339

Відповідно до Указу Президента України від 27.11.2008 року № 1088/2008 щорічно 30 вересня відзначається День усиновлення.

Фото без опису     Усиновлення дітей є пріоритетною формою влаштування дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В Україні на сьогодні близько 1095 сімей та одиноких громадян, які бажають взяти на виховання в свою сім’ю дитину – сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування, на правах рідної дитини.

     Водночас 16 тисяч хлопчиків та дівчаток різного віку в переважній більшості з братами та сестрами перебувають на обліку з усиновлення і чекають на свою люблячу родину.

     Популяризація національного усиновлення і інших форм сімейного виховання, формування позитивного, толерантного ставлення до дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, усиновлювачів, батьків – вихователів, прийомних батьків – це повсякденна і відповідальна робота в інтересах дитини.

     Батьківство - це велике щастя, і разом з тим велика жертовність. Усиновлення - це особливе батьківство, благородний шлях до щасливої родини.

    Усиновити дитину - сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування - означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих. Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Нехай разом з прекрасним моментом усиновлення у ваших сім'ях назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя! 

     З питань, що стосуються цієї теми, готові надати консультацію спеціалісти Служби у справах дітей Солоницівської селищної ради ( смт. Солоницівка, вул. Пушкіна, 15, вхід зі сторони Центру нерухомості №1).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь