ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 23.07.2021 17:19
Кількість переглядів: 480

Солоницівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення посади директора Комунальної Установи «Інклюзивно-ресурсний центр» (далі – директор КУ «ІРЦ»).

Повне найменування: комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Солоницівської селищної ради.

Юридична адреса КУ «Інклюзивно-ресурсний центр»: смт. Солоницівка, вул. Енергетична, буд 4.

Найменування посади: директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Солоницівської селищної ради.

На оплату праці директора КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Солоницівської селищної ради розповсюджуються умови, передбачені Законом України «Про освіту» в частині оплати праці педагогічних працівників.

Директор КУ «ІРЦ» призначається за конкурсом на заміщення вакантної посади строком на три роки. Права, обов’язки і відповідальність директора КУ «ІРЦ», умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються контрактом.

Вимоги до посади:

  • вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія»;
  • стаж роботи за фахом не менше п’яти років;
  • знання Конституції України, законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», постанов Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах», «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр»;
  • володіння навиками підготовки ділових документів, досвід та вміння працювати з людьми;
  • вільне володіння державною мовою, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Документи подаються до Солоницівської селищної ради до 23 серпня 2021 року за адресою: смт Солоницівка, вул. Визволителів, 6.

Перелік документів:

  • копія паспорта громадянина України;
  • письмова заява про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
  • копія трудової книжки;
  • копія (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмова згода на збір та обробку персональних даних;
  • заповнена особова картка працівника (форма П-2).

Конкурс складається з двох етапів: кваліфікаційних іспит та співбесіда (в приміщенні Солоницівської селищної ради). Дати проведення іспитів буде повідомлено додатково.

Кваліфікаційний іспит для директора КУ «ІРЦ» проводиться за напрямами:

- знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами;

- знання основ спеціальної педагогіки;

- знання основ управління діяльністю ІРЦ.

Іспит складається з 6-ти питань за напрямками, у вищезазначених пунктах. Загальний час для проведення іспиту становить не більш, як 1 год. 20 хвилин.

Контактна особа – Омельченко Наталя Олександрівна, інспектор Відділу освіти, культури, молоді та спорту Солоницівської селищної ради (44-667)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь