Рішення селищної ради №28 «Про скасування рішення ХІV сесії Солоницівської селищної ради № 154 від 20 травня 2021 року «Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації для будівництва мультифункціонального майданчику для занять ігровими видами спорту по вул. Сумський шлях, 4 Б, смт. Солоницівка Харківського району Харківської області (територія Комунального закладу «Солоницівський ліцей №1» Солоницівської селищної ради)»»

Кількість переглядів: 124
Скликання: VIIІ скликання Солоницівської селищної ради
Сесія: XV сесія
Тип документу: Рішення селищної ради
Дата: 17.06.2021
Номер документу: 28
Назва документу: Про скасування рішення ХІV сесії Солоницівської селищної ради № 154 від 20 травня 2021 року «Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації для будівництва мультифункціонального майданчику для занять ігровими видами спорту по вул. Сумський шлях, 4 Б, смт. Солоницівка Харківського району Харківської області (територія Комунального закладу «Солоницівський ліцей №1» Солоницівської селищної ради)»
Прикріплені файли:
  1. Про скасування рішення ХІV сесії Солоницівської селищної ради № 154 від 20 травня 2021 року «Про надання дозволу на розробку проєктно-кошторисної документації для будівництва мультифункціонального майданчику для занять ігровими видами спорту по в (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь