Новини

17 Лютого, 2022 р., 16:21
Поліомієліт ? захворювання, яке може спричинити невиліковний параліч. Особливо вразливі до нього діти до 6 років. Через низький рівень охоплення щепленнями в Україні у 20-ти дітей виявлено поліомієліт. 
17 Лютого, 2022 р., 14:35
Перший відділ Харківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (стара назва Дергачівський районний військовий комісаріат) запрошує чоловіків від 18 до 50 років, та чоловіків до 55 років з посвідченням водія категорії "В", "С", на співбесіду з приводу оформлення на військову службу за контрактом у Збройних Силах України. Жінки - кандидати на військову службу за контрактом, які мають середньо - спеціальну медичну освіту, або вищу медичну освіту мають можливість бути призначені на посади військовослужбовців - медиків та виконувати службові обов'язки у медичних підрозділах військових частин. Це ж стосується і  жінок, які мають освіту кухаря. Жінки віком від 18 до 40 років приймаються на військову службу за контрактом та мають право на все військове забезпечення як і чоловіки.
16 Лютого, 2022 р., 13:04
З 14 лютого можна сплатити комунальні послуги та передплатити газети за кошти «єПідтримки» Термін використання коштів також збільшився. Гроші від «єПідтримки» можна буде витратити впродовж 9 місяців з дня зарахування, а не 4, як це було раніше.
16 Лютого, 2022 р., 11:56
На виконання Указу Президента України від 14 лютого 2022 року №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» на території Солоницівської селищної ради проведено урочисте підняття Державного Прапора України на адміністративних будівлях, вулицями громади було розгорнуто синьо-жовтий стяг довжиною 50 метрів, який є символом єдності, виконано Державний Гімн України посадовими особами, працівниками комунальних закладів, здобувачами освіти та мешканцями громади.  Цей день дає усвідомлення, що кожен українець – невід’ємна частина вільної, незалежної, суверенної держави.  Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас!
15 Лютого, 2022 р., 16:36
Олег Синєгубов дав доручення відповідальним особам перевірити роботу центрів масової вакцинації
14 Лютого, 2022 р., 17:22
Пільгу щодо незастосування РРО надано і селищам
14 Лютого, 2022 р., 17:21
Триває Кампанія декларування доходів громадян за 2021 рік
14 Лютого, 2022 р., 17:21
Хто може скористатись одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням та хто не може бути декларантом?
14 Лютого, 2022 р., 09:55
Під рукою має бути актуальне резюме, написане так добре, як тільки можливо. Відео-інструкція зі створення резюме на освітньому порталі державної служби зайнятості https://skills.dcz.gov.ua
14 Лютого, 2022 р., 09:47
Метою сімейного патронату є забезпечення права кожної дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах, виховуватися у сприятливому та безпечному сімейному середовищі шляхом відновлення здатності батьків (осіб, які їх замінюють) опікуватися дитиною та виховувати її, а в разі неможливості – вчинення заходів щодо захисту дитини та прийняття рішень щодо її влаштування до постійної форми сімейного виховання, яка найбільше відповідає потребам дитини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь