До уваги представників бізнесу!

Дата: 28.05.2024 10:16
Кількість переглядів: 105

Фото без описуПрограма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (далі – DOBRE) проводить  опитування для визначення перспективних напрямків розвитку бізнесу Харківської області.

DOBRE – це дев’ятирічна програма, що виконується Global Communities та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та  спрямована допомагати територіальним громадам скористатися можливостями й подолати виклики, пов’язані з децентралізацією.

Підтримка включатиме стратегічне планування, фінансове управління, надання послуг, місцевий економічний розвиток, управління у кризових ситуаціях, сучасні комунікації, громадську активність та зміцнення спроможності органів місцевого самоврядування й буде посилена матеріальною допомогою.

Одним із напрямків роботи Програми DOBRE у 2023 – 2024 роках стала підтримка розробки програм комплексного відновлення територій територіальних громад та областей (далі – ПКВ).

 Опитування проводиться з метою врахування думки представників бізнесу Харківської області задля визначення поточного стану та перспективних напрямків розвитку бізнесу.

Отримані результати будуть узагальнені та використані для підготовки відповідних заходів ПКВ, направлених на відновлення регіону та підтримку бізнесу. Інформація про учасників опитування не підлягатиме оприлюдненню та буде оброблятись виключно фахівцями Програми DOBRE з урахуванням Закону України «Про захист персональних даних».

Опитувальник – в електронній формі доступний за посиланням: https://bit.ly/3JMhzA1 .

QR-код анкети

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь