Повідомлення про намір встановлення середньозваженого тарифу на послугу з управління  побутовими відходами та тарифи на збирання та перевезення змішаних побутових відходів для потреб споживачів на території Солоницівської селищної територіальної гр

Дата: 08.05.2024 15:55
Кількість переглядів: 106

Фото без опису 

Дата введення тарифу в дію з 01.07.2024 р.

Обґрунтування причин встановлення нового тарифу

Відповідно до «Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 р. № 130, комунальне підприємство «Солоницівське житлово-експлуатаційне господарство» повідомляє про намір встановити тариф на послугу з управління побутовими відходами та тарифи на збирання та перевезення змішаних побутових відходів для потреб споживачів у зв’язку з визначенням підприємства переможцем конкурсу та виконавцем послуг із збирання та перевезення змішаних побутових відходів на території Солоницівської селищної територіальної громади строком на 1 (один) рік відповідно до Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою КМУ від 25.08.2023 р. №918, згідно з рішенням виконавчого комітету Солоницівської селищної ради від 08.05.2024 р. № 413.

Тариф розраховано відповідно до Постанови КМУ від 26.09.2023 р. № 1031 «Про затвердження порядку формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів».

Діючий тариф на поводження з побутовими  відходами

Чинний тариф на поводження з побутовими відходами був затверджений рішенням  XXI сесії VIII скликання Солоницівської селищної ради від 16.09.2021 р. №108  і становить:

141,78 грн/м3 для населення, 149,42 грн/,м3 для бюджетних установ, 180,19 грн/м3 для інших споживачів;

місячна плата для одного мешканця приватного сектору26,00 грн.;

місячна плата для одного мешканця багатоквартирного будинку25,40 грн.

Загальний розмір планованого тарифу (розмір тарифу залишається незмінним на рівні діючих тарифів)

141,78 грн/м3 для населення, 149,42 грн/м3 для бюджетних установ, 180,19 грн/м3 для інших споживачів;

місячна плата для одного мешканця приватного сектору26,00 грн.;

місячна плата для одного мешканця багатоквартирного будинку25,40 грн.

Періодичність надання послуг

Послуга з управління  побутовими відходами (збирання та перевезення змішаних побутових відходів) надається за планово-подвірною контейнерною системою (для багатоквартирних будинків), планово-поквартирною безконтейнерною системою (для приватного сектору) згідно із затвердженим графіком та за заявкою для підприємств, установ і організацій, відповідно до норм утворення побутових відходів, затверджених рішенням виконавчого комітету Солоницівської селищної ради від 16.07.2021 р. №183.

Прийом зауважень та пропозицій

Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб щодо встановлення тарифу на послугу з управління побутовими відходами приймаються в письмовій формі протягом 7-ми календарних днів з дня опублікування оголошення на офіційному сайті Солоницівської селищної ради.

Адреси, за якими приймаються зауваження та пропозиції:

  1. Виконавчий комітет Солоницівської селищної ради: 62370, Харківська обл., Харківський р-н, с-ще Солоницівка, вул. Визволителів, 6, відділ з питань житлово-комунального господарства та управління комунальною власністю.

  2. КП «Солоницівське житлово-експлуатаційне господарство»: 62370, Харківська обл., Харківський р-н, с-ще Солоницівка, вул.  Слобожанська,  27.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь