Оголошення про проведення стратегічної сесії з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку Солоницівської селищної територіальної громади Харківського району Харківської області

Дата: 02.05.2024 15:37
Кількість переглядів: 62

Триває процедура формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Солоницівської селищної територіальної громади (далі ‒ Комплексний план).Фото без опису

В її рамках 23 травня 2024 року заплановане проведення стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

 

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Солоницівської селищної територіальної громади, а також особи, що провадять або планують провадити діяльність на її території.

Відбір учасників буде здійснюватися відповідно до переліку основних заінтересованих сторін розвитку територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників заінтересованих сторін, а також органів місцевого самоврядування.

 

Заяви на участь у стратегічній сесії приймаються на ім’я селищного голови (А. О. ЛИТВИНОВ) за адресою: 62370, Харківська область, Харківський район, с-ще Солоницівка, вул. Визволителів, буд. 6 або на e-mail: [email protected] (з електронним підписом) з «2 травня» по «13 травня» 2024 року. Форма заяви додається.

Заява на участь у стратегічній сесії

Про місце та час проведення стратегічної сесії буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь