ПРОПОЗИЦІЯ щодо долучення до роботи конкурсної комісії з проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Солоницівської селищної територіальної громади

Дата: 02.04.2024 10:12
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

Солоницівська селищна рада Харківського району Харківської області відповідно до рішення виконавчого комітету «Про організацію та проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Солоницівської селищної територіальної громади» від 13.03.2024 р. №224 повідомляє про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Солоницівської селищної територіальної громади та пропонує долучитися до її роботи особам, зазначеним в абзаці першому п. 6 Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженому Постановою Кабінету Міністрів України від 25.08.2023 № 918 (далі – Порядок).

Місце, дата і час проведення конкурсу: Харківська обл., Харківський р-н, с-ще Солоницівка, вул. Визволителів, 6, актова зала, 24 квітня 2024 р. о 10.00 год.

Голова конкурсної комісії -  Світлана ДРИГВАЛЬ, перший заступник селищного голови.

Особи, які бажають взяти участь у роботі конкурсної комісії та відповідають вимогам Порядку, повідомляють голові конкурсної комісії про цей намір не пізніше ніж за п’ять днів до дати проведення конкурсу в довільній формі шляхом повідомлення на електронну пошту ([email protected]) чи засобами інформаційно-комунікаційних систем (тел. (063)125-90-68)).

До складу конкурсної комісії не можуть входити учасники конкурсу, члени сім’ї та пов’язані з ними особи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь