Солоницівська селищна рада інформує

Дата: 18.12.2023 08:07
Кількість переглядів: 159

Регіональний форум «Людський вимір.  Інклюзивні дані для стабільності та розвитку».

      12.12.2023 місто Харків підбив підсумки та намітив плани на 2024 рік нашої співпраці з МОМ.

Неймовірна історія, яка тривала протягом півроку.Солоницівська селищна територіальна громада стала учасником чудового проєкту від МОМ (міжнародна організація міграції). Ми навчились досліджувати суспільну думку, отримали знання з проєктного менеджменту та реалізували проєкт.

Наразі, громада, завдячуючи проєкту від МОМ та Західноукраїнський ресурсний центр, реалізувала чудовий проєкт «Коли влада та громада разом-успіх гарантовано (Доступні послуги)» Завдячуючи реалізованому проєкту, за кошти міжнародних партнерів було укомплектувано робочі місця працівників територіальних підрозділів ЦНАПу в Вільшанському та Пересічанському старостатах сучасною компютерною технікою. В рамках проєкту за фінансової підтримки уряду Канади командою ЗУРЦ  - придбано та передано в громаду : 6 комплектів компютерної техніки та обладнання; 2 мобільні телефони, необхідний комплект обладнання для організації електронної черги, лінолеум для ремонту приміщення у Вільшанському терпідрозділів ЦНАПу.

 

Дякуємо неймовірній команді Солоницівської громади та чудовим експертам (Юрій Орел та Oleg Kulinich) за допомогу у реалізації проєкту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь