До уваги мешканців громади! Збір проектних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку Солоницівської територіальної громади на період 2022 – 2024роки.

Дата: 29.11.2021 11:56
Кількість переглядів: 1099

18 листопада 2021 року на сесії Солоницівської селищної ради затверджено Стратегію розвитку Солоницівської селищної ради на період 2021-2027 роки. Наступним етапом нашої спільної роботи буде збір проектних ідей до Плану реалізації Стратегії розвитку Солоницівської територіальної громади на період 2022-2024 рік.

Фото без описуЗбір проектних ідей триває з 01.12. 2021 року по 07.12.2021р. включно.

Проектна пропозиція  має бути представлена у формі Технічного завдання та відповідати не менш ніж одному  завданню оперативної (оперативних) цілі (цілей) Стратегічного плану розвитку територіальної громади на період 2021-2027року

Заповнену форму проектної пропозиції надсилайте на e-mail: [email protected] або поштою на адресу:  смт. Солоницівка вул. Визволителів 6, з позначкою «Проектна пропозиція до Плану реалізації Стратегії 2021-2027».

Проектні пропозиції, які будуть надіслані пізніше встановленого строку чи не відповідатимуть встановленій формі, розглядатися не будуть.

До цієї роботи повинні залучитись всі, кому не байдужий розвиток нашої громади  на наступні три роки. Подання з боку активних жителів населених пунктів громади, суб’єктів господарювання на території громади ідей проектів для його розроблення є одним із ключових моментів цієї роботи.

Проектні пропозиції буде відібрано, проаналізовано робочою групою. Ті з них, які будуть відповідати вимогам, будуть включені до Плану реалізації Стратегії розвитку  Солоницівської територіальної громади на період 2022-2024рр. За результатами цієї роботи буде сформовано Каталог проектів розвитку Солоницівської територіальної громади на період до 2024року та визначено джерела їх фінансування.

Ініціаторами проектних пропозицій можуть бути всі, хто зацікавлений у розвитку громади: громадяни,  представники бізнесових структур, депутати місцевих рад, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності.

Варто подати свою проектну пропозицію, якщо у Вас є ідеї щодо :

а) території, привабливої для інвестицій та розвитку громади;

б) території енергоефективної та дружньої до довкілля інфраструктури;

в)території відкритої влади і сучасного управління, націленого на співробітництво та розвиток місцевих громад;

г)території якісної освіти, медицини, культурного різноманіття, тощо.

Критерії відповідності проектних пропозицій (Технічне завдання на проект):

  1. Проектні пропозиції мають бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди.
  2. Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична, юридична особа, політична партія.
  3. Термін реалізації проекту – в період 2022 – 2024рр.
  4. Проектні пропозиції повинні відповідати одній з 5 Стратегічних цілей розвитку громади:
  5. Подібний проект ще не реалізовувався на відповідній території.
  6. У заявника (заявників)Існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту.

Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь-ласка, до відділу економічного розвитку  та інвестицій Солоницівської селищної ради тел.05763-42-4-35,моб.0957402405, e-mail: [email protected]

Це оголошення, електронна форма проектної пропозиції, стратегічні, оперативні цілі та завдання Стратегії та інша інформація щодо цієї ініціативи розміщена на офіційному сайті Солоницівської селищної ради в розділі Стратегія

За результатами відбору кращі проектні пропозиції увійдуть до Плану реалізації Стратегії розвитку та будуть профінансовані у 2022-2024 роках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь